Ihmisten ääni kuuluviin! Människornas röst hörd!

🇫🇮🇪🇺

Viikonloppu meni sekä kampanjoidessa, mutta myös isoäitiä tukiessa. Onhan tämä elämä ihmeellistä ja välillä niin rankkaa. Kaikki pitää vain ottaa vastaan mitä elämä antaa, ei muu auta. Onneksi kuitenkin nyt koko perhe tukee toinen toistaan.

Hauskaa on päästä ihmisten kanssa juttelemaan ja esittämään erilaisia poliittisia toimenpiteitä miten saadaan Suomea ja Eurooppaa parannettua. Mutta samaan aikaan kansassa asuu iso viisaus ja saa siellä hankalia kysymyksiä eteensä sekä viisasta pohdintaa. Sen takia olen ajatellut alkavani kirjoittaa aktiivisesti eri aihepiireistä mitä nousee esille sieltä kansan ”syvistä riveistä.” Kuunteleminen ja vuoropuhelu on tärkeä osa tätä työtä jos haluaa tehdä töitä esimeriksi kansanedustajana siellä Brysselissä.

Eurooppa kaikille, ei harvoille!

🇸🇪🇪🇺

Veckoslutet kom och for i både kampanj och sorg. Har försökt stöda också mormor i den här tuffa tiden. Livet ger och tar och man får bara ta sakerna emot som de kommer. Som tur så stöder hela familjen varandra i den här svåra tiden.

Det har varit jätte roligt att få tillbringa tid tillsammans med människor ute på kampanjfältet. Tillika som det har varit roligt att samtala med människor om olika sätt att förbättra Finland och Europa så har det också varit roligt att få lyssna. Bland folket bor mycket vishet och kunskap. Därför har jag tänkt börja vädra olika ämnen i mina texter angående Europa och Finland som jag bemöter i mina möten ute på fältet. Att lyssna och upprätthålla dialog mellan människor är viktigt speciellt om man ska börja representera folket där i Bryssel.

Europa för alla, inte de få!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s